خواص دارويي گوشت و بقيه اجزاي كبك

آموزش پرورش كبك ، پرورش كبك ، دانلود كتاب پرورش كبك،دانلود فيلم آموزشي پرورش كبك

خواص دارويي گوشت و بقيه اجزاي كبك

۳,۲۹۱ بازديد
خواص دارويي گوشت و بقيه اجزاي كبك


گوشت كبك جوان، نرم و لطيف بوده و به سرعت پخته مي شود. بر خلاف قرقاول( كه ضرورتاً بعد از ذبح مي بايستي چند روز با پر در داخل يخچال نگه داري شود) بهتر است كبك با فاصله كوتاهي بعد از شكار يا ذبح مورد استفاده قرار گيرد. گوشت كبك گرم و خشك بوده و خواص فراوان دارد در ضمن زود هضم نيز مي باشد. جهت تقويت قواي جنسي و بر طرف نمودن ضعف عمومي بدن و پرورش قواي فكري و تقويت جگر و طحال و دستگاه گوارش مي توان از گوشت اين پرنده استفاده نمود. اطباء سنتي به افرادي كه به يرقان هاي سرد مزاج مبتلا بوده اند دستور مي داده اند تايك مثقال از مغز سر كبك را با نيم مثقال صندل ساييده شده مخلوط و ناشتا ميل نمايند و چند روز اين عمل را ادامه دهند در ضمن جگر خام اين پرنده براي بيماران صرعي و زهره او براي تقويت چشم مفيد است كه آن را با قدري روغن زيتون رقيق كرده و در چشم مي چكانند چشم را بسيار شفاف و قومي مي سازد. افرادي كه حافظه آنها رو به نقصان مي رود چنان چه زهره كبك را با روغن زيتون مخلوط نموده و ماهي يك بار در بيني خود بكشد حافظه آنان را تقويت نموده و فراموشي را از آنان زايل مي سازد. افراد لاغر اگر لاغريشان در اثر انگل يا بيماري خاصي نباشد چنان چه بيضه كبك را كباب كرده و مقداري كندر پودر شده بر آن بپاشند و بخورند و هر چند روز يك بار اين عمل را ادامه دهند بدن آنان چاق و فربه مي گردد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.